Double5 al 10 jaar op de bühne !!!!

Posted on1 november 2017

Na jaren alleen repeteren voor de fun, begon het toch te kriebelen en werd er besloten on de naam ‘Double5’ weer te gaan optreden. Het allereerste optreden vond plaats op zondag 28 oktober 2007 in Villa Fleuri te Rosmalen.

Nu, 10 jaar later en vele geslaagde optredens verder, staat Double5 op zaterdag 18 november 2017 weer in café Bottles te Rosmalen. Kom dit samen met ons vieren en laten we er wederom een geweldige avond van maken!

Double5 is er klaar voor!!!

Optreden Café Kerkzicht verplaatst!!

Posted on8 oktober 2017

In verband met 11-11 en de aanloop naar carnaval is het optreden van 10 november 2017 verschoven naar 10 maart 2018! Zorg dat je er dan bij bent om er samen met Double5 een feest van te maken!! Tot dan!!

Samenloop voor hoop, Heesch

Posted on18 januari 2017

Wij zijn er trots op dat we 10 juni 2017 ons steentje mogen bijdragen tijdens de Samenloop voor Hoop, te Heesch.
Samenloop voor Hoop Heesch heeft als doel het bijeenbrengen van geld voor onderzoek tegen kanker. Teams lopen in groepen in totaal 24 uur over een parcours midden in Heesch. Tevens is er een programma vol entertainment. Om 23.00 uur op de zaterdag vindt de kaarsencremonie plaats. Een indrukwekkend moment waarin we mensen herdenken die de strijd niet overleefd hebben, de mensen steun bieden die op dit moment strijden en de mensen in het zonnetje zetten die de ziekte verslagen hebben.

Midzomerfestijn Oss

Posted on22 april 2016

Op 4 juni spelen we op het Midzomerfestijn in Oss. Het midzomerfestijn is een weekend lang feest. Er worden allerlei leuke activiteiten gehouden voor jong en oud. En dit jaar is er een nog groter feest dan normaal met de afsluiting van het 50 jarig bestaan van de Ruwaard.

De CD is klaar!!

Posted on1 april 2014

Onlangs is Double5 de studio ingegaan voor het opnemen van de eerste CD en buiten het feit dat dit een geweldige ervaring is geweest mogen we trots zijn op het behaalde resultaat!!

Op de CD staan acht tracks met de volgende titels:

1: Super duper love – Joss Stone
2: You to me are everything – The Real Thing
3: I Wish – Stevie Wonder
4: Neh Neh Nah – Vaya Con Dios
5: Back in love again – L.T.D.
6: Demasiado Corazon – Willy Deville
7: Price Tag – Jesse J.
8: Like the way I do – Melissa Etheridge

Kijk onder de knop “Media” en kies voor de ‘CD demo’ voor het beluisteren ervan!!

Veel plezier!!!

De Peelsessie te Boekel

Posted on21 april 2013

Beste Fans,

Het is al weer even geleden dat we hebben gespeeld bij De Peelsessie te Boekel maar het is nu weer zo ver!!

Dit was een optreden waar we met veel goede herinneringen graag naar terugkijken.

Op 5 Oktober 2013 mogen we dit keer samen met onze collega’s van Deja Vu uit Eindhoven een avondje gezelligheid brengen

dus kom met zijn allen allen naar ‘het Boekelsven’ en doe met ons mee !!

 

Zie ook www.peelsessie.nl

Muzikale groeten,    DOUBLE5

LAZY SUNDAY AFTERNOON 14 april

Posted on5 februari 2013

Lazy Sunday afternoon met Double5.

Op zondag 14 april aanstaande organiseert “De Speeldoos’  in Vught de Lazy Sunday Afternoon met medewerking van de coverband “DOUBLE 5”.

Double5 speelt voor de tweede keer op dit Vughtse evenement en zal nu ook weer De Speeldoos op haar fundamenten laten schudden. De band speel bekende covers uit de jaren 70 en 80, (disco, soul en rock)  met een behoorlijke knipoog naar het heden met nummers van onder andere Anouk en Amy Whinehouse en Josh Stone.

Zeven enthousiaste en geroutineerde muzikanten, twee geweldige zangeressen en een geluidsman maken graag lekker in het gehoor liggende en dansbare muziek en willen maar één ding:  het publiek entertainen. De snel afwisselende stijlen, nummers en de uitstraling van deze band sporen het publiek aan om vanaf de eerste noten mee te dansen en zingen.

Wil je bij de “Lazy Sunday Afternoon” aanwezig zijn, een gezellige middag hebben en beleven wat Double5 je te bieden heeft,  zorg dan dat je zondagmiddag 14 April 2013 reserveert in je agenda.  De Speeldoos te Vught gaat om 14:30 open, entree kost slechts 5 Euro per persoon (inclusief een consumptie)  en kaarten zijn te verkrijgen bij elk bandlid, via info@double5.info  of gewoon aan de kassa van de Speeldoos. Voor meer informatie over de band zie http://www.double5.info/ .

Don’t miss it, be there.

Peelsessie !!

Posted on15 januari 2012

Voor alle fans,

Hierbij nodigen we jullie allemaal uit om zaterdag 4 februari 2012 deel uit te maken van een gezellige avond vol muziek op de Peelsessie te Boekel.
De bedoeling is dat we samen met onze collega’s van ‘Back in Business’ een avondvullend programma verzorgen en de entree is gratis.

Zie ook: www.peelsessie.nl

Adres:
Peelstraat 28
5427EG — BOEKEL

DUS: TOT 4 FEBRUARI…..

Lazy Sunday Afternoon

Posted on29 oktober 2011

Op zondagmiddag 18 december 2011 gaan we weer een feestje bouwen!! Ditmaal in de Speeldoos te Vught.

Wil je ook graag van de partij zijn dan dien je ervoor te zorgen dat je in het bezit komt van zo’n mooi kaartje als hieronder!!  Het kost slechts 5 Euro per persoon en ze zijn te verkrijgen bij elk bandlid, via info@double5.info  of gewoon aan de kassa.

Roep je vrienden en kennissen op, de buren, maakt niet uit wie en kom met zijn allen naar de speeldoos en laten we er een geweldige middag van maken!!  TOT 18   DECEMBER !!!

BENEFIT AVOND !!

Posted on17 september 2011

Back to the 70’- 80’ in Partycentrum de Kentering.

8 oktober a.s. staat in het teken van een grandioze benefit avond.

Op deze avond herleven wij de jaren 70-80 muziek waar o.a. Gloria Gaynor, Tina Turner, the Trammps de hitlijsten bepaalden.

Er zullen ongetwijfeld weer herinneringen naar boven komen door de vele herkenbare nummers die op deze avond gespeeld gaan worden.

Deze avond wordt speciaal georganiseerd t.b.v. de stichting “de Upside van Down” die zich inzet om o.a. een positieve kant van Downsyndroom centraal te stellen en een streven naar meer begrip, acceptatie en bewustwording binnen onze maatschappij. Dit doen zij o.a. door eigentijdse projecten uit te voeren, zoals het meest recente project, het uitbrengen van de CD Lalalala met gezellige eigentijdse kinderliedjes over “anders zijn “, ingezongen door bekende Nederlanders als Sita, Berget Lewis, Jim Bakkum en Simone Kleinsma. Maar ook het nieuwe project, het prent,- en luisterboekje De Held van Alle Helden dat 5 oktober a.s. ( begin van de Kinderboekenweek ) in diverse boekenwinkels te koop is. Al deze projecten zijn afhankelijk van fonds,- en sponsorgelden. Vandaar dat op deze avond geheel belangeloos en volledig ten bate van de stichting voor u optreden, de formaties : Double5 en Kick-Shaw.

Deze formaties staan garant voor top amusement en zullen u het discogevoel van weleer opnieuw doen herleven. Shame-shame-shame, Disco Inferno, Ain’t nobody, Car Wash en Lady Marmelade zullen deze avond de revue gaan passeren.

Double5 de band uit Rosmalen (e.o.) speelt een thuiswedstrijd en hebben het genoegen om samen met Kick-Shaw ( Veldhoven e.o ) een 4 uur durend spektakel neer te zetten.

Om de avond een humorische tintje te geven, hebben ook de Rosmalense Klein Keinder hun toezegging gedaan om hier belangeloos aan mee te werken. Kortom, muziek, humor en plezier staan deze avond centraal.

De (entree) opbrengst ( à 10,- p.p. voorverkoop ) komt geheel ten goede aan stichting Upside van Down.  ( kaarten aan de kassa 12,50 )

Voorverkoop ( voorlopig ) via Partycentrum de Kentering of via internet : https://spreadsheets0.google.com/a/jumit.nl/spreadsheet/embeddedform?formkey=dFNJNkgybkFJTGg2LW5kMGFpVl9DOGc6MQ&ndplr=1

DIT MAG JE NIET MISSEN !!!!