Ton

 

TonAlweer heel lang geleden leerde ik gitaar spelen van mijn broer. Na eerst een tijdje in de folk/volksmuziek te hebben gezeten ben ik basgitaar gaan spelen in een bandje van diezelfde broer. Nederlandstalige new wave was de omschrijving van de muziek die we toen speelden.

Later nog gespeeld in een Nederlandstalige popband en ook nog korte tijd in een bigband. Na jarenlang niet meer te hebben gespeeld kwam ik terecht bij een popcoverband uit Rosmalen (pagina2), waar ik jarenlang met veel plezier heb gespeeld.

Toch kwam ook daar een eind aan. Vervolgens opnieuw jarenlang niet meer in een band gespeeld. Op een gegeven moment werd ik gevraagd door een vriend om in een echt beginnersbandje te komen spelen. Dat bandje bestond niet lang, maar het zorgde er wel voor dat bij mij de kriebel van het muziekmaken weer terug was.

Na een lange zoektocht met vele audities ben ik tot mijn grote vreugde en plezier terecht gekomen bij Double5. Het is geweldig om met gelijkgestemde muzikanten muziek te maken, te repeteren en op te treden.

Dit jaar wordt ik zelf ook double 5 maar muziek maken is nog net zo leuk als toen ik ermee begon.

< Vorige Pagina